Laat je persoonlijk begeleiden

1 op 1 coaching

Leerprogramma Live Coaching

Volg jij één van onze trading leerprogramma’s of ben je dit van plan en wilt hier graag persoonlijk bij begeleid worden. Dat kan vanaf nu.

Zowel voor het leerprogramma swingtraden als daytraden & scalpen hebben we nu een live coaching traject waarbij je begeleid kunt worden. In dit traject begeleid Vincent je gedurende 6 persoonlijke sessies van 1 uur en wordt je alles duidelijk gemaakt en al je vragen beantwoord. 

Daarnaast krijg je toegang tot een apart Discord kanaal met 3 buddy’s om te sparren over charts en dingen die je hebt geleerd. De toegang tot dit kanaal is 3 maanden.

Enkele 1 op 1 Sessie

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis of ben ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 sessie service iets voor jou, de punten waar jij faalt of de vragen waar jij geen antwoord op vind worden samen met een expert besproken, uitgelegd en voorgedaan.

Deze sessies zijn geschikt voor zowel startende traders als ook traders met ervaring, onze coach Vincent past het niveau aan waar nodig om u op uw tempo duidelijke en heldere info te verschaffen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
MEER INFO

Uw 1 op 1 Coach

Mijn naam is Vincent Timmer, geboren en wonend in Amsterdam. In 2018 ben ik mij gaan verdiepen in het traden en investeren in zowel crypto, aandelen en stocks. 
Afgelopen 2 jaar heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Wegens de grote vraag naar persoonlijke ondersteuning zijn we begonnen met het aanbieden van 1 op 1 sessies.

Vincent-tradingcoach
Vincent Timmer
Trading Coach

Hoe werkt het

De sessies zullen plaatsvinden via Zoom, hiermee kunnen we schermen delen en zo samen een uur sparren om een werkende strategie te bepalen en verbeterpunten te bespreken. Zit je met vragen worden deze uiteraard ook behandeld.

Zodra jij je inschrijft voor een sessie zul je een bedankmail ontvangen. Ik neem dan contact op voor het plannen van een afspraak.

ZIJN DEZE SESSIES GESCHIKT VOOR MIJ?

Heb je al ervaring?

Ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, samen kijken we hoe je bijvoorbeeld je strategie kan verbeteren of zoeken we uit waar je fouten maakt en hoe je deze kan voorkomen.

Nog geen of weinig ervaring?

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis!

Ook dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, de basis wordt je door een expert aangeleerd en voorgedaan zodat je zonder de meest gemaakt beginnersfouten direct van start kunt met traden.

PRIJZEN

Coaching Swingtraden

599
6 uur lang persoonlijke begeleiding
 • Live begeleiding
 • Discord sparring kanaal
 • Live videosharing
 • Live audio
6 Sessies

1 op 1 coaching

99
1 uur lang persoonlijke begeleiding
 • Live begeleiding
 • Live video
 • Live audio
1 Sessie

Coaching Daytraden

599
6 uur lang persoonlijke begeleiding
 • Live begeleiding
 • Discord sparring kanaal
 • Live videosharing
 • Live audio
6 Sessies
REVIEWS
VinOnline
VinOnline
27/11/2020
Geverifieerde
Het leerprogramma van doopie cash was voor mij een super goede investering in mezelf. Het belangrijkste voor mij, Ik heb naakt leren traden door deze cursus. En dat is het belangrijkste dat je kan traden zonder indicatoren. Een van de beste cursussen die je kan vinden op het internet. Het is het zeker waard!
Ferdy
Ferdy
27/11/2020
Geverifieerde
Mannen zorgen voor live change content. Bedankt mannen voor al jullie hulp bij mijn crypto avontuur. Ga zo door skuuuuuuuuuuuut FOMO.
Jolande campe
Jolande campe
27/11/2020
Geverifieerde
Michel Caspers
Michel Caspers
27/11/2020
Geverifieerde
Een half jaar geleden heb ik de cursus swing traden aangeschaft. Dit heeft mij enorm geholpen een betere trader en investeerder te worden. Berry, Chris en het team staan altijd klaar om je van tips en tricks te voorzien via hun YouTube kanaal of via de Discord. Naar mijn inziens kan je geen beter team en leerprogramma hebben om te leren traden of om beter te worden in het traden.
Kevin 2987
Kevin 2987
27/11/2020
Geverifieerde
Een jaar geleden begonnen met leren traden. Na informatie te zoeken op youtube terecht gekomen op de pagina van doopiecash. Eindelijk een no-nonsense en super educatief kanaal dat ook echt gericht is op het leren traden. Hierna de discord gejoined en ook daar veel geleerd. Na geld te hebben uitgegeven voor div betaalde discords/telegramgroepen kan ik zeker met volle overtuiging zeggen dat het yt kanaal en discord van doopie me zoveel meer kennis gebracht heeft. De hulp etc zijn meer dan deze 5 sterren waard.
Sander van M.
Sander van M.
27/11/2020
Geverifieerde
Top content en fijne community!!
sarah beer
sarah beer
27/11/2020
Geverifieerde
Gewoon goed, leerling van beide leerprogramma's en durft te zeggen dat deze een echt uniek stukje content zijn. Is je doel is winstgevend leren traden dan zijn deze leerprogramma's een absolute musthave.
Carlos Amigos
Carlos Amigos
27/11/2020
Geverifieerde
work smart
work smart
27/11/2020
Geverifieerde
Top!!!
Pascal Van Der Veer
Pascal Van Der Veer
27/11/2020
Geverifieerde
Doopie is topie