Laat je persoonlijk begeleiden

1 op 1 coaching

Leerprogramma live sessies

Volg jij één van onze trading leerprogramma’s? Of was je dit van plan? En zou je graag persoonlijke begeleiding willen? Dat kan vanaf nu!

De sessies zijn geschikt voor zowel startende traders als ervaren traders. Vincent past het niveau aan waar nodig om u op tempo info te verschaffen.

Live 1 op 1 Sessies

Loop jij na het volgen van onze video’s of leerprogramma’s nog steeds tegen dingen aan? Dan kan een uur live coaching jou helpen. Dit uur is bedoeld om jou te helpen met waar je vast loopt. In dit uur kan je alles vragen m.b.t. het traden op prijsactie en daarin wordt alles voor je duidelijk gemaakt.

TRADING COACH VINCENT

Mijn naam is Vincent Matthijs Timmer, geboren en getogen in Amsterdam. In 2018 ben ik begonnen met het traden in zowel crypto als in aandelen. Afgelopen jaren heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Wegens de grote vraag naar persoonlijke begeleiding zijn we begonnen met het aanbieden van 1 op 1 sessies.

Trading coach Vincent
Vincent Timmer
Trading Coach
PERSOONLIJK BEGELEID WORDEN?

1 op 1 coaching

249
1 uur lang persoonlijke begeleiding
  • Live begeleiding
  • Live video
  • Live audio
Per Sessie
REVIEWS
Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022