fbpx
Laat je persoonlijk begeleiden

1 op 1 coaching

Leerprogramma Live Coaching

Volg jij één van onze trading leerprogramma’s of ben je dit van plan en wilt hier graag persoonlijk bij begeleid worden. Dat kan vanaf nu.

Zowel voor het leerprogramma swingtraden als daytraden & scalpen hebben we nu een live coaching traject waarbij je begeleid kunt worden. In dit traject begeleid Vincent je gedurende 6 persoonlijke sessies van 1 uur en wordt je alles duidelijk gemaakt en al je vragen beantwoord. 

Daarnaast krijg je toegang tot een apart Discord kanaal met 3 buddy’s om te sparren over charts en dingen die je hebt geleerd. De toegang tot dit kanaal is 3 maanden.

Enkele 1 op 1 Sessie

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis of ben ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 sessie service iets voor jou, de punten waar jij faalt of de vragen waar jij geen antwoord op vind worden samen met een expert besproken, uitgelegd en voorgedaan.

Deze sessies zijn geschikt voor zowel startende traders als ook traders met ervaring, onze coach Vincent past het niveau aan waar nodig om u op uw tempo duidelijke en heldere info te verschaffen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
MEER INFO

Uw 1 op 1 Coach

Mijn naam is Vincent Timmer, geboren en wonend in Amsterdam. In 2018 ben ik mij gaan verdiepen in het traden en investeren in zowel crypto, aandelen en stocks. 
Afgelopen 2 jaar heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Wegens de grote vraag naar persoonlijke ondersteuning zijn we begonnen met het aanbieden van 1 op 1 sessies.

Vincent-tradingcoach
Vincent Timmer
Trading Coach

Hoe werkt het

De sessies zullen plaatsvinden via Zoom, hiermee kunnen we schermen delen en zo samen een uur sparren om een werkende strategie te bepalen en verbeterpunten te bespreken. Zit je met vragen worden deze uiteraard ook behandeld.

Zodra jij je inschrijft voor een sessie zul je een bedankmail ontvangen. Ik neem dan contact op voor het plannen van een afspraak.

ZIJN DEZE SESSIES GESCHIKT VOOR MIJ?

Heb je al ervaring?

Ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, samen kijken we hoe je bijvoorbeeld je strategie kan verbeteren of zoeken we uit waar je fouten maakt en hoe je deze kan voorkomen.

Nog geen of weinig ervaring?

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis!

Ook dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, de basis wordt je door een expert aangeleerd en voorgedaan zodat je zonder de meest gemaakt beginnersfouten direct van start kunt met traden.

PRIJZEN

Coaching Swingtraden

599
6 uur lang persoonlijke begeleiding
 • Live begeleiding
 • Discord sparring kanaal
 • Live videosharing
 • Live audio
6 Sessies

1 op 1 coaching

99
1 uur lang persoonlijke begeleiding
 • Live begeleiding
 • Live video
 • Live audio
1 Sessie

Coaching Daytraden

599
6 uur lang persoonlijke begeleiding
 • Live begeleiding
 • Discord sparring kanaal
 • Live videosharing
 • Live audio
6 Sessies
REVIEWS
Ruben Luyten
Ruben Luyten
13/04/2021
Geverifieerde
Ik heb de curus swingtraden van DoopieCash gevolgd. Ik ben zeer tevreden van de cursus , alles wordt gewoon rustig uitgelegd zonder teveel onnodige opvulling. Ik moet er wel bij zeggen dat een basiskennis van crypto/charten en bepaalde termen wel nodig zijn om aan de cursus te starten. Ik haal ook veel waarde uit hun video's op youtube. Bedankt voor de curus en doe zo verder zou ik zeggen !
j firing
j firing
10/04/2021
Geverifieerde
Ik heb tot nu toe maar wat gedaan, maar nu begrijp ik dat er nog veel meer mogelijk is. Berry en Chris leggen het klip en klaar uit in de cursus. Ik zou zeggen, ik brand van verlangen om er in te stappen. En dat doe ik dus precies niet. Eerst oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En geduld bewaren. Over 1 maand is er nog steeds een interessante markt. Supermateriaal voor een startende trader. (Er alvast van dromen mag al vanaf dag 1).
Kevin Das
Kevin Das
31/03/2021
Geverifieerde
Beau Kunst
Beau Kunst
30/03/2021
Geverifieerde
Al een tijdje volg ik jullie via t YouTube kanaal, en heb laatst de curcus swingtraden gevolgd. Heel veel gehad aan jullie filmpjes en curcus! Heel goed wat jullie laten zien. Bedankt!
denniswsr
denniswsr
28/03/2021
Geverifieerde
Ray de Brabander
Ray de Brabander
28/03/2021
Geverifieerde
Met het Leerprogramma Swingtraden heb ik voor mijzelf de basis gelegd om beter te kunnen traden. Ik heb veel bijgeleerd en een betere kijk gekregen op mijn trades. Echt een aanrader !!
Donny Hoogenboom
Donny Hoogenboom
20/03/2021
Geverifieerde
Geweldige training ! Niet voor niets de beste geworden. Al leuke trades gemaakt . Hoop nog wel op een update van de training met bijvoorbeeld een examen. Als ik een klein minpunt moet geven , vind ik het jammer dat er op 2 van mijn mails met vragen niet is gereageerd. Maar dat zal komen door het succes en daarom geen tijd. Overweeg nu wel al om de andere training ook te kopen omdat het materiaal geweldig is. Keep it up!
Simon
Simon
19/03/2021
Geverifieerde
Top!
chiel mellink
chiel mellink
19/03/2021
Geverifieerde
Ben zeer tevreden over Doopiecash zelf heb ik het leerprogramma swingtraden doorlopen en ben er erg over te spreken! het belangrijkste aan Doopiecash vind ik dat ze een realistisch beeld schetsen van het traden en je zeggen waar het op staat. Absoluut geen "hoe wordt je gemakkelijk en snel rijk" achtige praktijken. keep up the good work!
Dave van Rooij
Dave van Rooij
17/03/2021
Geverifieerde
De mannen van DoopieCash zijn top! Down to earth en goud eerlijk. Daarnaast is de kennis die hun delen via hun trainingsprogramma's of hun YouTube kanaal van onschatbare waarde voor een (beginnende) trader.