Laat je persoonlijk begeleiden

1 op 1 coaching

Leerprogramma Live Coaching

Volg jij één van onze trading leerprogramma’s of ben je dit van plan en wil je hier graag persoonlijk bij begeleid worden. Dat kan vanaf nu.

Zowel voor het leerprogramma swingtraden als daytraden & scalpen hebben we nu een live coaching traject waarbij je begeleid kunt worden. In dit traject begeleidt Vincent je gedurende 6 persoonlijke sessies van 1 uur en wordt je alles duidelijk gemaakt en al je vragen beantwoord.

Enkele 1 op 1 Sessie

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis of ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 sessie service iets voor jou, de punten waar jij faalt of de vragen waar jij geen antwoord op vindt worden samen met een expert besproken, uitgelegd en voorgedaan.

Deze sessies zijn geschikt voor zowel startende traders als traders met ervaring, onze coach Vincent past het niveau aan waar nodig om u op uw tempo duidelijke en heldere info te verschaffen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
TRADING COACHES

Coach Vincent

Mijn naam is Vincent Timmer, geboren en wonend in Amsterdam. In 2018 ben ik mij gaan verdiepen in het traden en investeren in zowel crypto, aandelen en stocks. 
Afgelopen 2 jaar heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Wegens de grote vraag naar persoonlijke ondersteuning zijn we begonnen met het aanbieden van 1 op 1 sessies.

Trading coach Vincent
Vincent Timmer
Trading Coach

Onze coaches

Vanaf nu is het mogelijk om zelf een coach van jouw voorkeur te kiezen, beide coaches zijn opgeleid volgens de Doopiecash methode en uitgegroeid tot succesvolle winstgevende traders. Na het bewijzen van hun ervaring zijn wij er vast van overtuigd dat de 1 op 1 sessies voor een enorme meerwaarde zullen zorgen in het leerprogramma proces.

Beide zijn ze ook dagelijks actief in onze Discord en bereid om jullie een vaste en stabiele basis aan te leren wat het traden betreft.

Coach Mike

Mijn naam is Mike van Emmerik, kom uit Roelofarendsveen en ben nu enkele jaren actief in deze mooie community.
Voor mij is het destijds allemaal begonnen met 1 op 1 coaching door Berry en Chris. Wat ik heb geleerd is dat de praktijk ervaring minstens net zo belangrijk is als de theorie.
De kunst is om plezier te krijgen in het proces. Leren van je fouten, en vertrouwen te hebben in jouw progressie. Dan komt die beloning vanzelf!
Ik kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan.

Trading coach Mike
Mike van Emmerik
Trading Coach

Hoe werkt het

De sessies zullen plaatsvinden via Zoom, hiermee kunnen we schermen delen en zo samen een uur sparren om een werkende strategie te bepalen en verbeterpunten te bespreken. Zit je met vragen dan worden deze uiteraard ook behandeld.

Zodra jij je inschrijft voor een sessie zul je een bedankmail ontvangen. Ik neem dan contact op voor het plannen van een afspraak.

ZIJN DEZE SESSIES GESCHIKT VOOR MIJ?

Heb je al ervaring?

Ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, samen kijken we hoe je bijvoorbeeld je strategie kan verbeteren of zoeken we uit waar je fouten maakt en hoe je deze kan voorkomen.

Nog geen of weinig ervaring?

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis!

Ook dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, de basis wordt je door een expert aangeleerd en voorgedaan zodat je zonder de meest gemaakt beginnersfouten direct van start kunt met traden.

PRIJZEN

Coaching Swingtraden

599
6 uur lang persoonlijke begeleiding
  • Live begeleiding
  • Live videosharing
  • Live audio
6 Sessies

1 op 1 coaching

99
1 uur lang persoonlijke begeleiding
  • Live begeleiding
  • Live video
  • Live audio
1 Sessie

Coaching Daytraden

599
6 uur lang persoonlijke begeleiding
  • Live begeleiding
  • Live videosharing
  • Live audio
6 Sessies
REVIEWS