1 op 1 consultancy

Ben je?

Een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF

Investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

 

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

Prijs: €99,- voor voor een sessie van 60 minuten.

Verstuur het formulier met in de beschrijving kort samengevat waarover u vragen hebt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.

wij zullen u contacteren om een afspraak in te boeken.

Tip !!!

Betaald u met bitcoin dan ontvangt u 10% korting!!!

Inschrijving

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven. Indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financieel adviseur.

1 op 1 - Recensies

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma, een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden