Boeking

1 op 1 coaching sessie

1 uur lang persoonlijke begeleiding

€99

Uw coach zal u na de boeking contacteren om een datum in te plannen.
Trading coach Vincent
Vincent Timmer
Trading Coach
Trading coach Mike
Mike van Emmerik
Trading Coach

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis of ben ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 sessie service iets voor jou, de punten waar jij faalt of de vragen waar jij geen antwoord op vind worden samen met een expert besproken, uitgelegd en voorgedaan.

Deze sessies zijn geschikt voor zowel startende traders als ook traders met ervaring, uw coach past het niveau aan waar nodig om u op uw tempo duidelijke en heldere info te verschaffen.

Heb je al ervaring?

Ben ben je het beu om alles zelf uit te zoeken en hier veel tijd en leergeld aan te besteden!

Dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, samen kijken we hoe je bijvoorbeeld je strategie kan verbeteren of zoeken we uit waar je fouten maakt en hoe je deze kan voorkomen.

Nog geen of weinig ervaring?

Wil je zonder uren te verkwisten direct starten met een goede basis!

Ook dan is deze 1 op 1 service iets voor jou, de basis wordt je door een expert aangeleerd en voorgedaan zodat je zonder de meest gemaakt beginnersfouten direct van start kunt met traden.

Vergeet ook onze leerprogramma’s niet te checken!

Leerprogramma Swingtraden

Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Wij bieden nu ook als optie een persoonlijke begeleiding aan.
Bestaande uit 6 sessies van een uur.

Meer info

platinum-club

Meer Begeleiding Nodig?

Wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. Al je vragen of problemen worden op een correcte, persoonlijke en professionele manier behandeld en aangepakt.