Boeking

1 op 1 - Swingtraden Coaching

6 uur persoonlijke begeleiding - leerprogramma swingtraden

€599

Uw coach zal u na de boeking contacteren om de datums in te plannen.

Moet ik ingeschreven zijn op het leerprogramma swingtraden?

Heb je geen lidmaatschap voor onze leerprogramma’s en wens je alsnog 6 uur persoonlijke begeleiding van onze trading coach om jezelf te verbeteren kan dat ook. 1 op 1 sessies zijn flexibel en u kan hier terecht met al uw vragen.

Trading coach Vincent
Vincent Timmer
Trading Coach

Mijn naam is Vincent Timmer, geboren en wonend in Amsterdam. In 2018 ben ik mij gaan verdiepen in het traden en investeren in zowel crypto, aandelen en stocks. 


Afgelopen 2 jaar heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Wegens de grote vraag naar persoonlijke ondersteuning zijn we begonnen met het aanbieden van 1 op 1 sessies.

Trading coach Mike
Mike van Emmerik
Trading Coach

Mijn naam is Mike van Emmerik, kom uit Roelofarendsveen en ben nu enkele jaren actief in deze mooie community.

Voor mij is het destijds allemaal begonnen met 1 op 1 coaching door Berry en Chris. Wat ik heb geleerd is dat de praktijk ervaring minstens net zo belangrijk is als de theorie.

De kunst is om plezier te krijgen in het proces. Leren van je fouten, en vertrouwen te hebben in jouw progressie. Dan komt die beloning vanzelf!

Hoe werkt het

In dit traject begeleid Vincent je gedurende 6 persoonlijke sessies van 1 uur en wordt je alles duidelijk gemaakt en al je vragen beantwoord. 

Daarnaast krijg je toegang tot een apart Discord kanaal met 3 buddy’s om te sparren over charts en dingen die je hebt geleerd. De toegang tot dit kanaal is 3 maanden.

De sessies zullen plaatsvinden via Zoom, hiermee kunnen we schermen delen en zo samen een uur sparren om een werkende strategie te bepalen en verbeterpunten te bespreken. Zit je met vragen worden deze uiteraard ook behandeld.

Zodra jij je inschrijft voor een sessie zul je een bedankmail ontvangen. Ik neem dan contact op voor het plannen van een afspraak.

platinum-club

Meer Begeleiding Nodig?

Wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. Al je vragen of problemen worden op een correcte, persoonlijke en professionele manier behandeld en aangepakt.