Crypto Informatie

Het beste en gezelligste crypto platform van Nederland!

Van beginner tot ervaren Crypto-expert, iedereen is bij ons welkom om waardevolle informatie, kennis en ervaring met elkaar delen. Leer alles over Bitcoin, Altcoins, trading en de potentie van de Blockchain revolutie. Via ons youtube kanaal brengen wij je iedere dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voor ons maakt het niet uit wat je startkapitaal is of wat je uiteindelijke doel is. Zolang je maar succesvol handelt en investeerd! Het is ons doel je daarbij te helpen en je alles aan te reiken wat je nodig hebt om een succesvolle trader of investeerder te worden. Gesteund door onze grote community zijn wij instaat ons snel aan te passen in de dynamische crypto wereld.

Wilt u beginnen met het handelen in Cryptocurrency, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u bij ons een 1 op 1 consultancy volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Volg onze 1 op 1 consultancy en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen en een succesvolle trader wordt.
Cryptocurrencies
Cryptocurrencies zijn een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Om het simpel te stellen: Cryptocurrencies zijn digitaal geld en je kan ze dus gebruiken net zoals je dat met Euro's of Dollars zou doen. Je kan er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld Euro's. En dat zijn nog maar een paar van de bijna
ontelbare toepassingen.
Blockchain
Decentraal

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Om het simpel te stellen: bitcoins zijn digitaal geld en je kan ze dus gebruiken net zoals je dat met Euro's of Dollars zou doen. Je kan er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld Euro's. En dat zijn nog maar een paar van de bijna ontelbare toepassingen.

bitcoin.png

Waarom zou je bitcoins gebruiken?

Bitcoins zijn veelzijdig in hun toepassing en er zijn vele verschillende redenen om bitcoins te gebruiken.
Redenen kunnen zijn:
  • Transacties zijn direct, geen dagen wachten bij internationale overschrijving.
  • Lage transactiekosten, of je nu 0.1 of 1 miljoen bitcoins overmaakt.
  • Geen aankoopfraude of “chargebacks” door onomkeerbare transacties.
  • Geen instap of abonnementskosten.
  • Geen voorwaarden of beperkingen.
  • Onafhankelijkheid van regeringen/grenzen/landen/censuur/restricties.
  • Hoge mate van anonimiteit.
  • Mogelijkheid om zeer kleine bedragen over te maken (micropayments).
  • Mogelijkheid tot diversificatie vanuit euro/dollar.
  • Geen banken.

De Blockchain

Hoe zorg je er nou voor dat de transacties eerlijk verlopen?
De blockchain is eigelijk een soort online kasboek. Alle transacties die ooit gedaan zijn, staan in de blockchain en deze is voor iedereen inzichtelijk.
Vergelijk het met een excelsheet, via Google Drive kun je al met meerdere mensen tegelijk werken in hetzelfde bestand. De blockchain werkt eigelijk hetzelfde, al kun je hierin alleen nieuwe regels toevoegen.
Als een transactie eenmaal geverifieerd is verwijnt deze nooit meer uit de Blockchain.
Per transactie word gekeken of deze correct is. Alle computers in het Bitcoin netwerk kunnen dus zien wat er gebeurt bij een transactie.
Image

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden