Waarom Bitcoin gebruiken?

 

Bitcoin is oorspronkelijk gemaakt als een alternatieve, gedecentraliseerde betaalmethode. In tegenstelling tot internationale bankoverschrijvingen in die tijd was het goedkoop en bijna onmiddellijk. Een bijkomend voordeel voor verkopers (minder voor gebruikers) was dat het onomkeerbaar was, waardoor de dreiging van dure terugboekingen werd weggenomen.

 

De verbetering van de binnenlandse betaalmethoden en de snelle ontwikkeling van alternatieve (niet-cryptocurrency) vormen van internationale transfers hebben echter het voordeel van bitcoins op dit gebied verminderd, vooral gezien de stijgende tarieven en frequente netwerkknelpunten.

Bovendien hebben het toenemende toezicht en de regelgeving ter voorkoming van het witwassen van geld en illegale transacties het gebruik van de cryptocurrency om privacyredenen beperkt.

In sommige delen van de wereld is Bitcoin nog steeds een efficiëntere en goedkopere manier om geld over de grenzen heen over te zetten en verschillende overmakende startups maken gebruik van deze functie. De kosten- en snelheidsvoordelen van Bitcoin worden echter uitgehold terwijl traditionele kanalen verbeteren (en de tarieven van het netwerk blijven stijgen) en liquiditeit blijft een probleem in veel landen.

Ook accepteren een aantal grote en kleine detailhandelaren de cryptocurrency als een vorm van betaling, hoewel uit rapporten blijkt dat de vraag naar deze betaalmethode niet erg hoog is.

Veel mensen voelen zich meer op hun gemak met een deel van hun vermogen in veilig opgeslagen Bitcoin waar een centrale autoriteit de toegang niet kan blokkeren noch toegang toe krijgen.

Onlangs lijkt Bitcoin de rol van beleggingsactiva te hebben aangenomen, omdat traders, institutionele beleggers en kleine spaarders zijn gewekt met de potentiële voordelen van prijswaardering.

Volgens sommige bronnen wordt Bitcoin in toenemende mate gebruikt voor het witwassen van geld. Hoe dan ook, Bitcoins zijn niet zoals algemeen wordt aangenomen, een goede manier voor het witwassen van geld, afpersing of financiering van terrorisme omdat het zowel traceerbaar als transparant is - zoals een golf van recente arrestaties kan bevestigen.


Makkelijk Bitcoin Kopen

bitcoinmeester bitcoin kopen

1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma, een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden