fbpx
Leren traden met crypto!

Leerprogrammas Daytraden & Scalpen

Beste-trading-cursus-2020_2021

Wil je ook leren daytraden & scalpen als een pro!

Iedereen wil het liefst daytraden en iedere dag actie! Maar hoe doe je dat nu op de juiste manier?

Hiervoor hebben wij het leerprogramma daytraden & scalpen op basis van prijsactie ontwikkeld, met andere woorden het APA Trading systeem.

Dit is een uniek door onszelf ontwikkeld systeem en in dit programma laten we in verschillende modules zien hoe wij traden op lagere tijdsframes en hoe jij dit ook kunt toepassen. We zijn zelfs een stapje verder gegaan en hebben een tool ontwikkeld in de vorm van een Excel bestand waarmee je zelfs buiten het bijhouden van je trades ook je complete setup strategie kan meten zodat je ziet waar je eventuele fouten maakt en deze leert finetunen.

Geen poespas of basis content, dit is traden in zijn puurste vorm.

Het enige wat je nodig hebt is basiskennis en tijd. Dan kan ook jij dit systeem volledig naar je eigen hand zetten en winstgevend leren daytraden!

De door ons ontwikkelde methode hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd en geïmplementeerd in dit Leerprogramma, met als doel het verbeteren van het succesratio op al jouw trades!

Als dit is waar je naar op zoek bent, wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Ben je al lid?

Doopiecash crypto trading leerprogramma

3 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om succesvol te leren daytraden & scalpen. The Next Level van het traden in een zelf ontwikkeld APA trading systeem.

~ 5 modules – pro orderdagboek – 1 vaste prijs ~

éénmalige prijs, onbeperkte toegang

€349

Inhoud & Modules

Leerprogramma daytraden & scalpen

doopie-leerprogramma
Module 1

Prijsactie

In deze module leer je prijsacties begrijpen, we bespreken de fases binnen prijsactie en hoe je deze kan lezen.

 • Accumulatie / Kopen / Long
 • Distributie / Verkopen / Short
 • Mark up – Breakout
 • Mark down – Breakdown

Hierna weet je hoe de vork in de steel zit, we gaan nu verder naar de backtest module.

doopie-leerprogramma
Module 2

Backtest

Deze module bevat een complete backtest introductie, je leert backtests traden volgens ons zelf ontwikkeld APA trading systeem.

 • Wat is een backtest
 • Hoe ontstaat een backtest
 • Opbouw van een backtest
 • Plaatsen Entrys, Sl & TP’s

Ook leer je backtest gradaties bepalen, dit gebeurd via een zelf ontwikkeld confirmatie systeem.

doopie-leerprogramma
Module 3

Scalpen APA

Een complete introductie tot het scalpen, je leert traden op lagere tijdsframes met het door onszelf ontwikkelde APA scalp systeem.

 • Zoeken van een Entry / Void
 • Plaatsen van een Entry
 • Plaatsing Stop Loss (SL)
 • Plaatsing Targets (TP’s)
 • Winst maximaliseren (Limit VS Market)
 • Positiegrootte berekenen (Long & Short)

Ook leer je Abrupte Prijs Actie (APA) spotten en in je voordeel gebruiken.

doopie-leerprogramma
Module 4

Trial & Error

Aan de hand van dé 4 pilaren van ons systeem leren we je een trading strategie te ontwikkelen en te finetunen.

 • Risico per trade
 • Risk to Reward
 • Winrate
 • Aantal trades
 • Pilaren voorbeelden

Je leert werken met het inbegrepen orderdagboek, hiermee worden alle statistieken makkelijk zichtbaar om je strategie bij te stellen.

doopie-leerprogramma
Module 5

Mindset

De mindset die je als trader nodig hebt!

In deze mindset module gaan we dieper in over hoe je bepaalde zaken moet gaan aanpakken. Als trader moet je een ijzersterke mindset hebben om op termijn continue winstgevende trades te maken.

Traden leer je niet in 1 dag, maar uit het stellen van een doel en je vastberadenheid om dat doel te bereiken.

doopie-leerprogramma
Extra's

Orderdagboek

Het orderdagboek is weeral een compleet uniek item en wordt beschikbaar gesteld in de vorm van een Excel bestand.

Wat kan je ermee:

Bijhouden van trades: berekeningen worden volledig geautomatiseerd en je kunt alle trades bijhouden. Al deze informatie wordt gebundeld en overzichtelijk weergegeven in het orderboek dashboard.

Trial & Error bijhouden: Houd nauwlettend al je goede en slechte trades bij, via het Trial & Error dashboard wordt eenvoudig verduidelijkt waar je kan en moet bijstellen om efficiënter te worden en het aantal winnende trades te maximaliseren.

 

REVIEWS
Ruben Luyten
Ruben Luyten
13/04/2021
Geverifieerde
Ik heb de curus swingtraden van DoopieCash gevolgd. Ik ben zeer tevreden van de cursus , alles wordt gewoon rustig uitgelegd zonder teveel onnodige opvulling. Ik moet er wel bij zeggen dat een basiskennis van crypto/charten en bepaalde termen wel nodig zijn om aan de cursus te starten. Ik haal ook veel waarde uit hun video's op youtube. Bedankt voor de curus en doe zo verder zou ik zeggen !
j firing
j firing
10/04/2021
Geverifieerde
Ik heb tot nu toe maar wat gedaan, maar nu begrijp ik dat er nog veel meer mogelijk is. Berry en Chris leggen het klip en klaar uit in de cursus. Ik zou zeggen, ik brand van verlangen om er in te stappen. En dat doe ik dus precies niet. Eerst oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En geduld bewaren. Over 1 maand is er nog steeds een interessante markt. Supermateriaal voor een startende trader. (Er alvast van dromen mag al vanaf dag 1).
Kevin Das
Kevin Das
31/03/2021
Geverifieerde
Beau Kunst
Beau Kunst
30/03/2021
Geverifieerde
Al een tijdje volg ik jullie via t YouTube kanaal, en heb laatst de curcus swingtraden gevolgd. Heel veel gehad aan jullie filmpjes en curcus! Heel goed wat jullie laten zien. Bedankt!
denniswsr
denniswsr
28/03/2021
Geverifieerde
Ray de Brabander
Ray de Brabander
28/03/2021
Geverifieerde
Met het Leerprogramma Swingtraden heb ik voor mijzelf de basis gelegd om beter te kunnen traden. Ik heb veel bijgeleerd en een betere kijk gekregen op mijn trades. Echt een aanrader !!
Donny Hoogenboom
Donny Hoogenboom
20/03/2021
Geverifieerde
Geweldige training ! Niet voor niets de beste geworden. Al leuke trades gemaakt . Hoop nog wel op een update van de training met bijvoorbeeld een examen. Als ik een klein minpunt moet geven , vind ik het jammer dat er op 2 van mijn mails met vragen niet is gereageerd. Maar dat zal komen door het succes en daarom geen tijd. Overweeg nu wel al om de andere training ook te kopen omdat het materiaal geweldig is. Keep it up!
Simon
Simon
19/03/2021
Geverifieerde
Top!
chiel mellink
chiel mellink
19/03/2021
Geverifieerde
Ben zeer tevreden over Doopiecash zelf heb ik het leerprogramma swingtraden doorlopen en ben er erg over te spreken! het belangrijkste aan Doopiecash vind ik dat ze een realistisch beeld schetsen van het traden en je zeggen waar het op staat. Absoluut geen "hoe wordt je gemakkelijk en snel rijk" achtige praktijken. keep up the good work!
Dave van Rooij
Dave van Rooij
17/03/2021
Geverifieerde
De mannen van DoopieCash zijn top! Down to earth en goud eerlijk. Daarnaast is de kennis die hun delen via hun trainingsprogramma's of hun YouTube kanaal van onschatbare waarde voor een (beginnende) trader.