Leren traden met crypto!

DoopieCash Leerprogrammas

Beste-trading-cursus-2020_2021

Wil je ook leren traden & geld verdienen met Cryptocurrencies?

Dan hebben wij de juiste no-nonsense oplossing zoals jullie van ons gewend zijn. Tijdens het leerprogramma swingtraden “leren traden met crypto”  & het leerprogramma daytraden en scalpen “traden met crypto voor gevorderden” leren jullie dat wat echt belangrijk is voor elke winstgevende trader, dus geen basis of allround cursus met veel onnodige onderwerpen maar 2 unieke en door ons zelf ontworpen trading systemen. Ben je nieuw in de wereld van traden, volg dan eerst onze gratis cursus traden en ontdek of traden jouw ding is.

De door ons ontwikkelde methodes hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd met als resultaat een stabiele en consistente succesratio op al jouw trades! 

Aangezien wij deze exclusieve tradingsystemen zelf hebben ontwikkeld, is het nergens anders te vinden. Daarnaast maakt ons handelssysteem geen onderscheid tussen de grote en kleine traders. Of je nu € 100,- of een miljoen ter beschikking hebt, de regels van het handelsplan zijn hetzelfde.

Ben je al lid?

LEERPROGRAMMA'S

Swingtraden

299
Meer dan 4 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om de juiste kennis van het swingtraden door te geven. Een aanrader voor mensen die the next level van het traden willen leren.
 • Module 1 - Beginnen met traden
 • Module 2 - Prijsactie
 • Module 3 - Levels
 • Module 4 - Risk management
 • Module 5 - Managen van posities
 • Module 6 - Break of structure
Doopiecash crypto trading leerprogramma

Daytraden & Scalpen

349
Meer dan 4 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om je kennis van het daytraden en scalpen te maximaliseren aan de hand van een door ons ontwikkeld Abrupt Price Action (APA) Trading systeem.
 • Module 1 - Prijsactie
 • Module 2 - Backtest
 • Module 3 - Scalpen (APA)
 • Module 4 - Trial & Error
 • Module 5 - Mindset
 • Orderdagboek
NIEUW
REVIEWS
Mike Content
Mike Content
08/11/2021
Deze cursus is echt top! Ik was al 4 maanden bezig met traden, maar steeds net niet winstgevend. De daytrade cursus van Doopie Cash heeft daar verandering in gebracht.
Pascal Springer
Pascal Springer
08/11/2021
Samuel Euser
Samuel Euser
06/11/2021
Paul-Jan Dorst
Paul-Jan Dorst
06/11/2021
Tijdje geleden de cursus SwingTraden aangeschaft om de puntjes op de i te zetten. Zeker aan te raden als je geïnteresseerd ben in het traden. Deze heren zijn gewoon eerlijk en draaien er niet rond heen gewoon gelijk to the point. Geweldig!!! Dankzij DoopieCash ben ik winstgevend aan het swingtraden op aandelen en crypto. Er is echt heel veel aanbod voor trainingen e.d. maar die komen verreweg niet bij deze in de buurt. Thanks boysss. Greetzzz PeeJeeDee
Erik L
Erik L
06/11/2021
Daniel Groeneveld
Daniel Groeneveld
05/11/2021
Geweldige cursus met mensen die echt weten waar ze het over hebben door hun jaren lange ervaringen, ga zo door mannen.
Rens Crypto
Rens Crypto
01/11/2021
Ik ben nu bezig met de cursus swingtraden. Voor mij heel leerzaam, alles wordt heel begrijpelijk uitgelegd met duidelijke voorbeelden. Wil je een goeie basis leren om te traden raad ik deze cursus zeker aan. Bekijk zoals ik eerst de gratis cursus op de website om een eerste indruk te krijgen.
Juliette Koster - Zwanenberg
Juliette Koster - Zwanenberg
29/10/2021
Peter
Peter
25/10/2021
Django van der Linden
Django van der Linden
23/10/2021