LEREN TRADEN

Gratis: Cursus Crypto Traden

Gratis crypto cursus voor beginners

Wil je ontdekken of traden iets voor jou is? Meer leren over de wereld van cryptocurrencies, manieren van traden en het hebben van een trading mindset? Dan is deze gratis DoopieCash Cursus Crypto Traden voor beginners voor jou!

Leren traden met Bitcoin & Cryptocurrencies

In deze gratis cursus leer je de beginselen van het traden met Bitcoin en cryptocurrencies. Wij leggen in verschillende modules op een duidelijke manier uit hoe jij zelf kunt starten met traden. Ook als je nog geen kennis of ervaring hebt. 

Na het volgen van deze cursus heb je de juiste kennis om praktijkervaring op te doen in het traden.

Wat leer je in deze Crypto Cursus?

Ervaringen van onze cursisten

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022

Volledig vernieuwd

Inhoud & Modules

De cursus is vernieuwd!

De gratis crypto cursus is volledig vernieuwd. Vincent en Mike hebben een serie van 6 modules opgenomen, die vanaf nu beschikbaar zijn!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aan te melden via het formulier onderaan deze pagina. Nadat je je aanmelding hebt bevestigd, ontvang je de vernieuwde cursus gratis per mail.

DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden
DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden
DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden

Module 1: Traden en Investeren - De Basis