LEREN TRADEN

Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Leren Daytraden

Wil je naast swingtraden ook leren daytraden en scalpen als een pro? Volg dan ons unieke Leerprogramma Daytraden & Scalpen. Dit is de perfecte vervolgcursus wanneer jij jouw trading skills verder wilt uitbreiden en een winstgevende daytrader wilt worden.

Als daytrader probeer je dagelijks te profiteren van koersbewegingen op de financiële markten door aandelen gedurende de dag meerdere keren te kopen en verkopen. Je speelt hierbij in op kleine koersbewegingen. Daytraden kan heel winstgevend zijn maar vergt wel kennis, ervaring en de juiste mindset.

Ben jij klaar voor de volgende stap in het traden? Dan is dit leerprogramma voor jou!

Leer daytraden & scalpen als een pro!

In ons Leerprogramma Daytraden & Scalpen laten we in verschillende modules op een hele duidelijke manier zien hoe wij traden op lagere tijdframes en hoe jij ons eigen APA trading systeem kunt toepassen op jouw eigen trades. Je leert dus traden op basis van pure prijsactie.

Daarnaast ontvang je ook nog eens het gratis DoopieCash orderdagboek waarmee je buiten het bijhouden van jouw trades, ook je complete setup trading strategie kunt meten zodat je leert wat je kunt finetunen.

Kortom: dit is het beste leerprogramma als jij zonder poespas, met een duidelijke uitleg en een winstgevende strategie wilt starten met daytraden en scalpen!

Wat is daytraden?

Daytraden is het kopen en verkopen van een asset binnen één dag. Je speelt hier in op dat een aandeel binnen zeer korte tijd stijgt of daalt. Dit kan binnen een paar seconden zijn, maar ook binnen een paar uur.

Voordelen daytraden

Ervaringen van onze cursisten

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022

Wat krijg je in het Leerprogramma Daytraden & Scalpen?

In dit Leerprogramma Daytraden & Scalpen krijg je meer dan 3 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om de juiste kennis van daytraden aan jou door te geven. Met het door ons zelf ontwikkelde APA trading systeem ga je leren hoe je op lage tijdframes winstgevende trades kunt maken. Wij delen onze eigen kennis, ervaring en tips zodat jij over de juiste kennis beschikt om een winstgevende trader te worden.

Voor een eenmalige prijs van slechts €399,- krijg je onbeperkt toegang tot de leeromgeving.

Leerprogramma Daytraden & Scalpen:
Inhoud en modules

Module 1: Prijsactie

In deze module leer je prijsacties begrijpen, we bespreken de fases binnen prijsactie en hoe je deze kan lezen.

Hierna weet je hoe de vork in de steel zit, we gaan nu verder naar de backtest module.

Module 2: Backtest

Deze module bevat een complete backtest introductie, je leert backtests traden volgens ons zelf ontwikkeld APA trading systeem.

Ook leer je backtest gradaties bepalen, dit gebeurt via een zelf ontwikkeld confirmatie systeem.

Module 3: Scalpen APA

Een complete introductie tot het scalpen, je leert traden op lagere tijdsframes met het door onszelf ontwikkelde APA scalp systeem.

Ook leer je Abrupte Prijs Actie (APA) spotten en in je voordeel gebruiken.

Module 4: Trial & Error

Aan de hand van dé 4 pilaren van ons systeem leren we je een trading strategie te ontwikkelen en te finetunen.

Je leert werken met het inbegrepen orderdagboek, hiermee worden alle statistieken makkelijk zichtbaar om je strategie bij te stellen.

Module 5: Mindset

De mindset die je als trader nodig hebt!

In deze mindset module gaan we dieper in over hoe je bepaalde zaken moet gaan aanpakken. Als trader moet je een ijzersterke mindset hebben om op termijn continue winstgevende trades te maken.

Traden leer je niet in 1 dag, maar uit het stellen van een doel en je vastberadenheid om dat doel te bereiken.

Module 6: Supply, demand & liquiditeit

Scalpen op de lagere timeframe

Extra: Orderdagboek

Het orderdagboek is weeral een compleet uniek item en wordt beschikbaar gesteld in de vorm van een Excel bestand.

Wat kan je ermee:

Bijhouden van trades: berekeningen worden volledig geautomatiseerd en je kunt alle trades bijhouden. Al deze informatie wordt gebundeld en overzichtelijk weergegeven in het orderboek dashboard.

Trial & Error bijhouden: Houd nauwlettend al je goede en slechte trades bij, via het Trial & Error dashboard wordt eenvoudig verduidelijkt waar je kan en moet bijstellen om efficiënter te worden en het aantal winnende trades te maximaliseren.

Wil jij leren daytraden? Start nu!

Als dit is waar je naar op zoek bent, wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

DAYTRADEN & SCALPEN

TRADEN MET CRYPTO VOOR GEVORDERDEN
399
  • 6 modules
  • Pro orderdagboek
  • 3 uur aan beeldmateriaal

COMBIPAKKET

SWINGTRADEN + DAYTRADEN
699
  • Leerprogramma Swingtraden
  • Leerprogramma Daytraden & Scalpen
  • €50,- Combinatievoordeel

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the flag.