LEREN TRADEN

Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Leren Daytraden

Wil je naast swingtraden ook leren daytraden en scalpen als een pro? Volg dan ons unieke Leerprogramma Daytraden & Scalpen. Dit is de perfecte vervolgcursus wanneer jij jouw trading skills verder wilt uitbreiden en een winstgevende daytrader wilt worden.

Als daytrader probeer je dagelijks te profiteren van koersbewegingen op de financiële markten door aandelen gedurende de dag meerdere keren te kopen en verkopen. Je speelt hierbij in op kleine koersbewegingen. Daytraden kan heel winstgevend zijn maar vergt wel kennis, ervaring en de juiste mindset.

Ben jij klaar voor de volgende stap in het traden? Dan is dit leerprogramma voor jou!

Leer daytraden & scalpen als een pro!

In ons Leerprogramma Daytraden & Scalpen laten we in verschillende modules op een hele duidelijke manier zien hoe wij traden op lagere tijdframes en hoe jij ons eigen APA trading systeem kunt toepassen op jouw eigen trades. Je leert dus traden op basis van pure prijsactie.

Daarnaast ontvang je ook nog eens het gratis DoopieCash orderdagboek waarmee je buiten het bijhouden van jouw trades, ook je complete setup trading strategie kunt meten zodat je leert wat je kunt finetunen.

Kortom: dit is het beste leerprogramma als jij zonder poespas, met een duidelijke uitleg en een winstgevende strategie wilt starten met daytraden en scalpen!

Wat is daytraden?

Daytraden is het kopen en verkopen van een asset binnen één dag. Je speelt hier in op dat een aandeel binnen zeer korte tijd stijgt of daalt. Dit kan binnen een paar seconden zijn, maar ook binnen een paar uur.

Voordelen daytraden

Ervaringen van onze cursisten

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022

Wat krijg je in het Leerprogramma Daytraden & Scalpen?

In dit Leerprogramma Daytraden & Scalpen krijg je meer dan 3 uur aan uniek beeldmateriaal samengesteld om de juiste kennis van daytraden aan jou door te geven. Met het door ons zelf ontwikkelde APA trading systeem ga je leren hoe je op lage tijdframes winstgevende trades kunt maken. Wij delen onze eigen kennis, ervaring en tips zodat jij over de juiste kennis beschikt om een winstgevende trader te worden.

Voor een eenmalige prijs van slechts €399,- krijg je onbeperkt toegang tot de leeromgeving.