LEREN TRADEN

Traden doe je zo!

Leren traden met begeleiding

Wil jij leren traden? Of lukt het je niet winstgevend te traden en weet je niet waar te beginnen? Vanaf nu kun je daar begeleiding in krijgen via ons online groepstraject met meer persoonlijke aandacht.

Wat kun je verwachten van “Traden doe je zo”?

Het “Traden doe je zo!” traject is geschikt voor startende traders of traders die vastlopen in hun leertraject.

Dit is een pakket van 6 waardevolle coachingssessies van 1 uur waarin je persoonlijk wordt begeleid in het verbeteren van jouw trading skills. De laatste sessie is op locatie in Poeldijk. Deze sessie duurt 2 uur.

In de “Traden doe je zo” sessies leer je swingtraden en daytraden onder begeleiding van ervaren Trading Coach: Vincent Timmer. De online-sessies worden gegeven via het programma Zoom. Tussen elke sessie zit 14 dagen. Hierdoor heb je alle tijd om zelf met de geleerde stof aan de slag te gaan.

Een unieke kans om te leren van een ervaren trader!

Anders dan onze leerprogramma’s die je zelf en in jouw eigen tijd volgt, zijn deze coachingssessies live zodat er veel interactie is en je met al jouw vragen bij Vincent terecht kunt. Denk hierbij aan: live vragen stellen, feedback op jouw charts en samen charts opbouwen.

Ook zal er na elke sessie “huiswerk” worden meegegeven wat in de volgende sessie wordt besproken. Hierdoor leer je precies wat er goed gaat en wat je nog mag verbeteren om een winstgevende trader te worden.

In de slotsessie is er ruimte voor de laatste vragen en de puntjes op de i, waarna we het traject afsluiten met een hapje en een drankje op locatie in Poeldijk. Hierbij zal het hele DoopieCash team (Chris, Berry, Vincent en Mike) aanwezig zijn.

Trading Coach Vincent Timmer

Mijn naam is Vincent Matthijs Timmer, geboren en getogen in Amsterdam. In 2018 ben ik begonnen met traden in zowel crypto als aandelen. 

De afgelopen jaren heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Vanwege de grote vraag naar persoonlijke begeleiding zijn we begonnen met het aanbieden van dit groepstraject.

Trading Coach Vincent Timmer
Vincent Timmer
Trading Coach

Wat kun je verwachten van "Traden doe je zo"

Swingtraden Basis

Sessie 1

Swingtraden Vervolg

Sessie 2

Daytraden

Sessie 3

Scalpen

Sessie 4

Live Feedback

Sessie 5

Meeting op locatie

Sessie 6

Video afspelen over DoopieCash Traden doe je zo

Ervaringen van onze cursisten

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022

Wil jij leren traden met begeleiding?

Wil jij leren traden met begeleiding? Start nu!

Als dit is waar je naar op zoek bent, wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

TRADEN DOE JE ZO!

Nieuwe editie start op 22-04-2024
999
  • 5 online sessies (1 uur per sessie)
  • 1 sessie op locatie (2 uur durende meetup)
6 sessies

Wil jij leren traden met begeleiding?

Op dit moment is de inschrijving voor “Traden doe je zo!” gesloten.

De nieuwe editie van “Traden doe je zo!” is helaas volgeboekt.

Laat hieronder je gegevens achter om als eerste bericht te ontvangen zodra er een nieuw traject van start gaat.
Let op: dit is geen directe inschrijving!

TRADEN DOE JE ZO!

€999

*Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend*

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the key.