LEREN TRADEN

Traden doe je zo!

Leren traden met begeleiding

Wil jij leren traden? Of lukt het je niet winstgevend te traden en weet je niet waar te beginnen? Vanaf nu kun je daar begeleiding in krijgen via ons online groepstraject met meer persoonlijke aandacht.

Wat kun je verwachten van “Traden doe je zo”?

Het “Traden doe je zo!” traject is geschikt voor startende traders of traders die vastlopen in hun leertraject.

Dit is een pakket van 6 waardevolle coachingssessies van 1 uur waarin je persoonlijk wordt begeleid in het verbeteren van jouw trading skills. De laatste sessie is op locatie in Poeldijk. Deze sessie duurt 2 uur.

In de “Traden doe je zo” sessies leer je swingtraden en daytraden onder begeleiding van ervaren Trading Coach: Vincent Timmer. De online-sessies worden gegeven via het programma Zoom. Tussen elke sessie zit 14 dagen. Hierdoor heb je alle tijd om zelf met de geleerde stof aan de slag te gaan.

Een unieke kans om te leren van een ervaren trader!

Anders dan onze leerprogramma’s die je zelf en in jouw eigen tijd volgt, zijn deze coachingssessies live zodat er veel interactie is en je met al jouw vragen bij Vincent terecht kunt. Denk hierbij aan: live vragen stellen, feedback op jouw charts en samen charts opbouwen.

Ook zal er na elke sessie “huiswerk” worden meegegeven wat in de volgende sessie wordt besproken. Hierdoor leer je precies wat er goed gaat en wat je nog mag verbeteren om een winstgevende trader te worden.

In de slotsessie is er ruimte voor de laatste vragen en de puntjes op de i, waarna we het traject afsluiten met een hapje en een drankje op locatie in Poeldijk. Hierbij zal het hele DoopieCash team (Chris, Berry, Vincent en Mike) aanwezig zijn.

Trading Coach Vincent Timmer

Mijn naam is Vincent Matthijs Timmer, geboren en getogen in Amsterdam. In 2018 ben ik begonnen met traden in zowel crypto als aandelen. 

De afgelopen jaren heb ik ondersteuning gehad van Berry en Chris, waardoor ik nu structureel winstgevend kan traden en investeren. Vanwege de grote vraag naar persoonlijke begeleiding zijn we begonnen met het aanbieden van dit groepstraject.

Trading Coach Vincent Timmer
Vincent Timmer
Trading Coach

Wat kun je verwachten van "Traden doe je zo"

Swingtraden Basis

Sessie 1

Swingtraden Vervolg

Sessie 2

Daytraden

Sessie 3

Scalpen

Sessie 4

Live Feedback

Sessie 5