Over Ons

Alles over DoopieCash

Welkom bij DoopieCash! De grootste Online Trading Community van Nederland en België.

DoopieCash is een Nederlands bedrijf dat in 2017 is opgericht door Berry en Chris met als doel zoveel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun financiële doelen. Dit doen wij door (beginnende) traders op een transparante manier van juiste informatie en kennis over traden en beleggen te voorzien.

Wil jij leren traden of beleggen? Jouw trading skills verbeteren? Het succesratio van jouw trades verhogen? Of wil jij leren op welke manieren je jouw kapitaal nog meer kunt beschermen en verder kunt laten groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

DoopieCash Logo

Effectieve trading methodes

DoopieCash richt zich op educatie en coaching van traders en is ontstaan vanuit de behoefte om kwalitatieve educatie op het gebied van traden te ontwikkelen. 

Het is tegenwoordig steeds lastiger om juiste informatie over traden en beleggen te vinden. Hierdoor maken veel (beginnende) traders onnodig verlies. Met onze Traden Leerprogramma’s en DoopieCash Platinum Membership bieden wij de juiste informatie en ondersteuning om een succesvolle trader of belegger te worden.

Bij DoopieCash zijn wij ervan overtuigd dat iedereen met de juiste educatie en coaching winstgevend kan leren traden.

Samen hebben Berry en Chris al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van traden en investeren in aandelen, commodities, futures, vastgoed en crypto. Onze jarenlange ervaring en passie voor traden en investeren zorgen ervoor dat wij jou zo goed mogelijk kunnen coachen via onze verschillende kanalen.

Om onze volgers en cursisten op een makkelijk te begrijpen manier van juiste kennis te voorzien, hebben wij eigen effectieve trading methodes ontwikkeld. Deze methodes hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd met als resultaat een stabiele en consistente succesratio op al jouw trades.

Wat jouw doel ook is, wij helpen jou deze te bereiken!

DoopieCash Team

Maak kennis met ons team

Ons team: Mike van E

MIKE VAN EMMERIK

PLATINUM / TRADING COACH

Ons team: Vincent

VINCENT TIMMER

PLATINUM / TRADING COACH

Ons team: Robin

ROBIN VROLIJK

VIDEO EDITOR

Ons team: Mike B

MIKE BORST

WEBSITE / DEVELOPMENT

Ons team: Kimberly

KIMBERLY BUITEMAN

ONLINE MARKETING