platinum-club
Inschrijving voor 1 maand Platinum

Platinum Bronze

Platinum bronze

€ 99

platinum-club

#1 – Platinum in Discord

Om te beginnen krijg je toegang tot de Doopiecash Platinum in Discord. Zodra jouw aanvraag verwerkt is, krijg jij toegang tot alle onderstaande rubrieken.

#2 – Platinum live + recap

2 wekelijks op zaterdag middag om 13:00 is er een Platinum live sessie. In Platinum live kijk en luister je mee met Mike & Vincent hoe ze live de charts analyseren en speuren naar trades op dat moment. Berry en Chris voegen zich regelmatig in de live sessies om ook hun kijk te delen.

Kun je er op zaterdag middag niet bij zijn, niet getreurd. Op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 is er een recap, waarin we alles nog een keer bespreken.

#3 – Start van de week + terugblik

Iedere maandag trappen we de week af met een video.
In deze video blikken we terug op de afgelopen week. Wat is er gebeurd en wat hebben we geleerd?

Aansluitend voorzien we iedereen van de planning van de nieuwe week met wat er op het programma staat en wat je allemaal kunt verwachten.

#4 – De week update (BTC & ETH)

Wekelijks posten wij in de vorm van een video de weekupdate van Bitcoin en Ethereum.

#5 – Portfolio checks

Je bent maandelijks in de gelegenheid om jouw portfolio te laten checken of te laten voorzien van feedback en onze kijk erop.

#6 – Price in action

In het price in action kanaal worden dagelijks, met uitzondering van het weekend, technische analyses gedeeld waarin je van zo veel mogelijk prijsactie inzichten wordt voorzien. Inzichten met betrekking tot prijsactie, risico management, gainen, verliezen, entries bepalen, stoploss bepalen etc.

#7 – De denktank

Emotie & psychologie is 1 van de belangrijkste aspecten in het leren traden. In de denktank krijgt het mentale stukje extra aandacht.

#8 – Maandrapport

In het maandrapport brengen we verslag uit van de voorgaande maand en lichten we de belangrijkste situaties van de betreffende maand nog eens uit.

#9 – Backtest

In dit kanaal vind je interessante prijsgebieden, waar technisch gezien nog een terug test te verwachten is.

#10 – DoopieCash Radio

Binnen de platinum sectie in discord hosten we op willekeurige momenten in de week ‘DoopieCash Radio’. Binnen Doopiecash Radio gaan we praten over de prijsactie van dat moment en allerlei andere relevante onderwerpen van de week in kwestie. Als platinum lid kun je in DC radio vragen aan ons stellen waar we direct op in zullen gaan.