platinum-club
Inschrijving voor 6 maanden Platinum

Platinum Silver

Platinum Silver

€ 549,99

platinum-club

#1 – Platinum in Discord

Om te beginnen krijg je toegang tot de Doopiecash Platinum in Discord. Zodra jouw aanvraag verwerkt is, krijg jij toegang tot alle onderstaande rubrieken.

#2 – Persoonlijk intake gesprek

Zodra jouw Platinum aanvraag is verwerkt, wordt je door ons uitgenodigd voor een kort intake gesprek om te kijken wat jouw ervaring is en hoe we daar het best op in kunnen spelen.

#3 – Platinum live + recap

2 wekelijks op zaterdag middag om 13:00 is er een Platinum live sessie. In Platinum live kijk en luister je mee met Mike & Vincent hoe ze live de charts analyseren en speuren naar trades op dat moment. Berry en Chris voegen zich regelmatig in de live sessies om ook hun kijk te delen.

Kun je er op zaterdag middag niet bij zijn, niet getreurd. Op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 is er een recap, waarin we alles nog een keer bespreken.

#4 – Start van de week (video)

Iedere maandag trappen we de week af met een korte video.
In deze video voorzien we iedereen van de agenda voor die week met wat er op het programma staat en wat je allemaal kunt verwachten.

#5 – De week update (BTC & ETH)

Wekelijks posten wij in de vorm van een video de weekupdate van Bitcoin en Ethereum.

#6 – Portfolio checks

Je bent maandelijks in de gelegenheid om jouw portfolio te laten checken of te laten voorzien van feedback en onze kijk erop.

#7 – Price in action

In het price in action kanaal worden dagelijks, met uitzondering van het weekend, technische analyses gedeeld waarin je van zo veel mogelijk prijsactie inzichten wordt voorzien. Inzichten met betrekking tot prijsactie, risico management, gainen, verliezen, entries bepalen, stoploss bepalen etc.

#8 – De denktank

Emotie & psychologie is 1 van de belangrijkste aspecten in het leren traden. In de denktank krijgt het mentale stukje extra aandacht.

#9 – Q&A (vraag en antwoord)

In het vragen kanaal kun je al jouw vragen kwijt, die maandelijks in de vorm van een video worden behandeld.

#10 – Backtest

In dit kanaal vind je interessante prijsgebieden, waar technisch gezien nog een terug test te verwachten is.

#11 – DoopieCash Radio

Binnen de platinum sectie in discord hosten we op willekeurige momenten in de week ‘DoopieCash Radio’. Binnen Doopiecash Radio gaan we praten over de prijsactie van dat moment en allerlei andere relevante onderwerpen van de week in kwesite. Als platinum lid kun je in DC radio vragen aan ons stellen waar we direct op in zullen gaan.

#12 – De weekly close (video)

De weekly close is een video aan het einde van de week, waarin we nog 1 keer terugblikken op de afgelopen week.

Wat is er gebeurt & wat hebben we geleerd.