Trading Tools

Hulpmiddelen bij het traden

Naast kennis over traden, bieden wij bij DoopieCash een aantal handige gratis trading tools aan. Deze tools helpen jou bij het traden en tijdens jouw traject tot het worden van een winstgevende trader.

Bitcoin positiegrootte calculator

De Bitcoin positiegrootte calculator is een tool die elke serieuze trader zou moeten gebruiken. Met deze tool kun je elke trade berekenen en zien hoe het risk reward eruit ziet van jouw trades.

Wat vertelt deze berekening jou precies?

Kortom; met deze tool krijg je controle over jou trades en weet je precies waar je mee bezig bent.

Video afspelen

Bekijk hierboven de uitlegvideo

Video afspelen

Bekijk hierboven de uitlegvideo

1% per dag sheet

Als trader is het belangrijk om voor jezelf doelen te stellen. Met de ‘1% per dag’ sheet kun je inzichtelijk maken of je jouw doelen gaat behalen. De sheet is in te stellen van 0.5 tot 5% winst per dag. Hierin kun je vervolgens jouw daadwerkelijk gerealiseerde winsten invullen en in een overzicht gemakkelijk zien of jouw doelen behaald worden!

Denk eraan: 1% per dag is een streven en niet een MUST. De ene dag gaat het beter dan de andere dag. Het gaat er uiteindelijk om dat je de maand winstgevend afsluit.

Wat ben je waard sheet

Als je bezig bent met investeren, wil je naast het inzichtelijk hebben wat er in- en uitgaat ook een overzicht hebben van jouw netto waarde. Met netto waarde bedoelen wij jouw geïnvesteerde geld en schulden. Dus: wat ben jij onderaan de streep waard?

Hiervoor hebben wij een sheet ontwikkeld waarin je dit zelf gemakkelijk kunt invullen en bijhouden.

Met het ‘Wat ben je waard’ sheet krijg je inzicht in:

Zonder overzicht weet je niet goed waar je mee bezig bent. De ‘Wat ben je waard’ sheet is een waardevolle toevoeging aan jouw eigen administratie.

Video afspelen

Bekijk hierboven de uitlegvideo

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the truck.