DoopieCash Affiliate Programma

Word een DoopieCash Affiliate!

Welkom bij het DoopieCash Affiliate Programma! Wil je geld verdienen door onze producten en diensten aan te bevelen? Word een DoopieCash Affiliate en ontvang commissies voor elke verkoop die wordt gegenereerd via jouw unieke link!

Wie kan lid worden?

Om een DoopieCash Affiliate te worden, moet je een Platinum lid zijn. Als je geen Platinum lid bent maar wel een groot netwerk hebt op social media, een eigen website, blog of YouTube kanaal, stuur dan een e-mail naar affiliates@doopiecash.nl. We zullen je aanvraag bekijken en kijken of we een uitzondering kunnen maken.

Wat kun je verdienen?

Als Affiliate verdien je een commissie op elke verkoop die wordt gegenereerd via jouw unieke Affiliate URL. Hier is hoe het werkt:
Belangrijk: Je kunt je eigen Affiliate URL niet gebruiken voor persoonlijke aankopen en het is niet toegestaan om deze te delen in de DoopieCash Discord kanalen. Lees voordat je begint onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Uitbetaling

We willen ervoor zorgen dat je snel en betrouwbaar wordt betaald voor je inspanningen. Daarom verwerken we openstaande saldi van meer dan € 100 op de eerste maandag van elke maand. Na verwerking kan het tot 48 uur duren voordat het geld op jouw rekening staat.

Commissie tot 15%

Voor iedere verkoop via jouw affiliate link

Geen limieten

Je verdient zoveel als je zelf wilt

Prodcten Mockup

Word vandaag nog een DoopieCash Affiliate en begin met verdienen!

Ben je al een Platinum lid? Log dan eerst in.
Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via affiliates@doopiecash.nl

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the house.