Leren Traden

Leer traden en beleggen

Wil je starten met traden maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Geen zorgen! Bij DoopieCash vind je alle handvatten en tools om door middel van een duidelijke trading strategie en juist risicomanagementsysteem winstgevend te leren traden. Met onze gratis Crypto Cursus voor beginners, Traden Leerprogramma’s, DoopieCash Platinum en online coaching groepstraject leer je hoe je jouw trading skills kunt verbeteren en het succesratio van jouw trades kunt verhogen.

Wat is traden?

Traden betekent ‘handelen’ en is het kopen en verkopen van aandelen en andere assets. Een trader koopt en verkoopt assets met als doel hier winst op te maken. Je koopt en verkoopt dit in enkele minuten, uren, dagen of weken.

Er zijn verschillende markten waarin je kunt traden:

Naast verschillende markten zijn er ook twee vormen van traden: swingtraden en daytraden. 

Swingtraden

Swingtraden is het kopen en verkopen van een asset op middellange termijn. Je houdt het aandeel minimaal een dag vast, maar het kan ook een paar weken duren voordat je het weer verkoopt.

Daytraden

Daytraden is het kopen en verkopen van een asset binnen één dag. Je speelt hier in op dat een aandeel binnen zeer korte tijd stijgt of daalt. Dit kan binnen een paar seconden zijn, maar ook binnen een paar uur. Maar altijd op dezelfde dag.

DoopieCash Platinum

Doopiecash Platinum is de perfecte aanvulling op onze leerprogrammas. Binnen het platinum membership wordt jij bijna dagelijks voorzien van koersupdates en of live streams en geniet je van een uitermate behulpzame community.

Wat is het verschil tussen traden en beleggen?

Traden en beleggen zijn allebei manieren van investeren. Het verschil zit voornamelijk in het termijn. Bij traden kijk je door middel van technische analyse hoe je op een korte termijn winst kunt maken. Vaak maak je trades die je enkele uren, dagen of weken vast kunt houden.

Beleggen doe je op langere termijn. Je koopt assets die je vaak nog jaren lang vasthoudt. Je kijkt hierbij vooral naar het groeipotentieel door middel van een fundamentele analyse.

Hoe lang duurt het om te leren traden?

Traden is geen quick fix of snelle manier om miljonair te worden. Om structureel succesvol te worden moet je ervaring opbouwen en oefenen. Wij geloven daarom in een trading strategie waarbij je zelf prijsacties leert begrijpen, technische analyses leert maken en waarbij je een juist risicomanagement leert toepassen. 

Onze Traden Leerprogramma’s bevatten al deze componenten zodat jij een zelfstandige winstgevende trader kunt worden. Je bent gemiddeld 2 tot 3 jaar bezig om voldoende ervaring op te bouwen en het succesratio van je trades te verbeteren. Natuurlijk blijft traden een skill die je kunt blijven ontwikkelen.

Hoe kan ik leren traden?

Als je wilt leren traden zijn een aantal factoren van belang:

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met traden?

Als je net begint met traden dan is het verstandig om dit eerst onder de knie te krijgen met kleinere bedragen. Je kunt al starten met daytraden met een bedrag vanaf €100,-.

Gratis Crypto Cursus voor beginners

Heb jij nog geen ervaring met traden? En wil je weten of traden iets voor jou is? In de gratis DoopieCash Crypto Cursus voor beginners nemen wij jou mee in de wereld van traden en cryptocurrencies. Wij leggen op een duidelijke manier uit hoe jij zelf kunt starten met traden, ook als je nog geen ervaring hebt. Na het volgen van deze cursus weet jij of traden iets voor jou is en heb je de basis kennis om praktijkervaring op te bouwen.

DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden
DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden voor Beginners
DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden voor Beginners
DoopieCash Trading Leerprogramma's
DoopieCash Leerprogramma's
DoopieCash Leerprogramma's

Leerprogramma’s

Beginnersfouten voorkomen? In onze Traden Leerprogramma’s leer jij meteen een winstgevende trading strategie toe te passen. Geen overbodige informatie, maar direct ‘to the point’. Wat moet je doen? Wat moet je juist niet doen? En hoe leer jij winstgevend traden zodat je een zelfstandige succesvolle trader kan worden? Dit en meer leer je in onze leerprogramma’s.

Wat anderen over onze Traden Leerprogramma's zeggen

DoopieCash Platinum

Doopiecash Platinum is de perfecte aanvulling op onze leerprogramma’s. In dit membership ga jij live met ons traden, word je wekelijks voorzien van updates van zowel Crypto als reguliere markten en proberen we het concept prijsactie steeds duidelijker te maken, zodat jij hierop kan handelen. 

Ook krijg je toegang tot onze interactieve chat voor al jouw vragen en feedback op jouw technische analyses.

DoopieCash Platinum
DoopieCash Platinum
DoopieCash Platinum
Video afspelen over DoopieCash Traden doe je zo

Leren traden met begeleiding

Wil jij extra begeleiding tijdens het leren traden? Vanaf nu kun je begeleiding in krijgen via ons online groepstraject met meer persoonlijke aandacht.

Deze sessies zijn geschikt voor startende traders of traders die vastlopen in hun leertraject.

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the truck.