LEREN TRADEN

DoopieCash Platinum

Traden zoals DoopieCash

Ben jij al een tijdje aan het traden maar heb je nog geen gewenste resultaten behaald? Of wil je jouw trading kennis verbreden en traden zoals de mannen van DoopieCash? In het Platinum Membership laten wij op dagelijkse basis zien hoe wij onze trading strategie toepassen.

Geef jouw trading skills een boost!

DoopieCash Platinum is de perfecte aanvulling op onze leerprogramma’s. Binnen dit membership ga jij live met ons traden en word je dagelijks voorzien van waardevolle inzichten en koersupdates waardoor jij een betere trader wordt.
Onze missie binnen Platinum is dat wij traden en investeren zo duidelijk mogelijk overbrengen, zodat jij op basis van deze inzichten zelf je trades en investeringen kunt bepalen. Ook krijg je toegang tot onze interactieve chat voor al jouw vragen en feedback op jouw technische analyses.
Met DoopieCash Platinum vergroot jij gegarandeerd jouw trading kennis en inzicht naar de winstgevende trades.

Wat kun je verwachten van DoopieCash Platinum?

Het DoopieCash Platinum membership is een afgesloten sectie binnen Discord, waar jij toegang krijgt tot de community chat en al het exclusieve leermateriaal dat Platinum te bieden heeft.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over wat je krijgt!

DoopieCash Platinum Introductievideo

Video afspelen over DoopieCash Platinum

Probeer Platinum voor 7 dagen met onze Platinum Weekactie!

Ben je nieuwsgierig naar Platinum en wil je ervaren of het bij jou past? Pak dan nu je kans! Voor slechts €27,- bieden we je een hele week lang toegang tot ons Platinum membership. Hiermee krijg je volledige toegang tot alle exclusieve content, zodat je echt kunt ervaren hoe het is om lid te zijn. Aanmelden kan van 19 februari t/m 26 februari 2024.

Wat krijg je tijdens de Platinum Weekactie?

Wees snel want deze actie is slechts geldig voor een beperkte tijd!

Aanmelden voor de weekactie is niet meer mogelijk.

❗ Belangrijk om te weten:

Meld je vandaag nog aan voor de Platinum Weekactie en ervaar het zelf.

Aanmelden voor de weekactie is niet meer mogelijk.

1. Platinum in Discord

Om te beginnen krijg je toegang tot de exclusieve DoopieCash Platinum Discord. Zodra jouw aanmelding verwerkt is, kun je jouw account koppelen via de koppeltool waardoor je per direct toegang krijgt tot alles wat platinum te bieden heeft.

2. Platinum live + recap

Tweewekelijks op zaterdagmiddag om 13:00 uur is er een Platinum live sessie. In Platinum live kijk en luister je mee met live analyses van DoopieCash. Er wordt live een actuele status van de koers geanalyseerd en de meest actuele trade scenario’s worden behandeld.

Kun je er op zaterdagmiddag niet bij zijn? Geen zorgen! de live sessies zijn tot 48 uur terug te kijken. Daarnaast is er op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 uur een recap, waarin we alles nog een keer bespreken en live naar de huidige prijsactie kijken.

3. Dagstart

In de weekenden waarin we geen Platinum live hebben, voorzien we je van een uitgebreide dagstart video. In deze video laten we zien hoe jij de dag het beste kunt voorbereiden en hoe jij jouw tradeplan voor de dagen erop kunt voorbereiden.

4. Start van de week + recap

Iedere maandag trappen we de week af met een video. In deze video blikken we terug op de trades van afgelopen week. Wat is er gebeurd en wat hebben we geleerd? Aansluitend voorzien we iedereen van de planning van de nieuwe week met wat er op het programma staat en wat je allemaal kunt verwachten.

5. Weekupdate BTC/ETH

De weekupdate is een video waarin we topdown doornemen hoe Bitcoin en Ethereum er voor staan. We analyseren de levels, constructie, trend, conformaties en opties die er liggen.

6. Platinum Deep Dive Video

Traden is een puzzel van meerdere aspecten waarin je jezelf wilt ontwikkelen. Iedere vrijdag gaan we in de Platinum Deep Dive video uitgebreid in op 1 van de vele technische aspecten. Middels de deepdive willen we jou maximaal bedreven maken door handvatten te geven op het hoogst mogelijke detailniveau.

7. Price in action

In het “Price in action” kanaal worden analyses gepost waarin zo veel mogelijk prijsactie inzichten worden gedeeld. Inzichten met betrekking tot trades, backtests, prijsactie, risicomanagement, gainen, verliezen, entries bepalen, stoploss bepalen etc..

8. De denktank

Emotie & psychologie is een van de belangrijkste aspecten in het leren traden. In de denktank krijgt het mentale stukje extra aandacht.

9. Platinum Huiswerk

Elke week krijg je binnen Platinum een huiswerkopdracht die je voor jezelf kunt uitwerken. Later in de week voorzien we je van content waarin we de huiswerkopdracht uitwerken en uitleggen.

10. Super Seminar

3 keer per jaar organiseren we in Platinum de Super Seminar. De Super Seminar is een livestream waarin we 1 specifiek onderwerp binnen het traden van A tot Z uitwerken in een ±3 uur durende live-uitzending.

11. DoopieCash Radio

Binnen de Platinum sectie in Discord hosten we op willekeurige momenten in de week “DoopieCash Radio”. Binnen DoopieCash Radio gaan we praten over de prijsactie van dat moment en allerlei andere relevante onderwerpen van de week in kwestie. Als Platinum lid kun je in DC radio vragen aan ons stellen waar we direct op in zullen gaan. De geplande radio sessies zijn achteraf terug te luisteren.

12. Aandelen Content

Vier keer per maand is er content over aandelen. Eens per maand komen we met een uitgebreid verslag over een selectie van aandelen en de waardebepaling ervan. Zaken als sectorkeuze, winst- en verliesrekening, dividend en de outlook komen hierin aan bod. Een week later is er de TA-FA-video, waarin we de fundamentele analyse koppelen aan de technische analyse.

Daarnaast belichten we een toepasselijk onderwerp in het kader van portfolio management of aandelenanalyse. Ook hebben we eens per maand een huiswerkopdracht waarbij we de uitwerking delen in video format.

Dus 4x per maand content over de aandelenmarkt. Sparren over de inhoud kan in het Beleggers Square chatkanaal.

13. Platinum Loyalty Programma

Tijdens jouw lidmaatschap spaar je automatisch Loyalty Punten, die je vervolgens kunt gebruiken in de Loyalty Shop. In de shop komen verschillende vette beloningen te staan. Denk hierbij aan: exclusieve events die alleen voor jullie worden georganiseerd, het terugkijken van oude Super Seminars of Meet & Greets met het DoopieCash team. Je kunt zelf kiezen waar je jouw gespaarde Loyalty Punten aan wilt spenderen.

Hoe werkt het punten sparen?

Elke dag ontvang je als lid met een actief Platinum abonnement 1 Loyalty Punt. Hier hoef je verder niks extra’s voor te doen, het sparen gaat automatisch zolang jouw lidmaatschap actief is. Naast de dagelijkse Loyalty Punten, krijgen leden die een Platinum Silver (6 maanden) lidmaatschap starten 30 Bonus Punten. De aanschaf van een Platinum Gold (12 maanden) lidmaatschap levert 90 Bonus Punten op. De Bonus Punten worden direct bij aanschaf van het lidmaatschap toegekend. Dit geldt ook voor verlengingen.

Besluit je om een tijdje geen DoopieCash Platinum meer te nemen? Geen zorgen! Jouw Loyalty Punten die je tot dat moment hebt opgespaard worden tijdelijk bevroren in je account. De punten gaan dus niet direct verloren. Besluit je na een tijdje om jouw Platinum lidmaatschap weer te activeren? Dan komen jouw gespaarde punten vrij en spaar je automatisch weer verder. Let op: Spaarpunten kunnen alleen worden gebruikt in de Loyalty Shop als je een actief Platinum lidmaatschap hebt.

Wil jij je trading skills verbeteren? Start nu!

+ FREE GIFT

Platinum
1 Maand

109

Maandelijks opzegbaar

+ FREE GIFT

Platinum
12 Maanden

1095

Omgerekend €91,25 per maand

Eenmalige aankoop

+ FREE GIFT

Platinum
6 Maanden

599

Omgerekend €99,83 per maand

Eenmalige aankoop

Wil jij je trading skills verbeteren? Start nu!

PLATINUM
1 MAAND

109
  •  

PLATINUM
12 MAANDEN

1095
  • Omgerekend €91,25 per maand
  • Bespaar €213,-

PLATINUM
6 MAANDEN

599
  • Bespaar €9,17 per maand

Ervaringen van onze leden

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the heart.