LEREN TRADEN

DoopieCash Platinum

Traden Membership

Ben jij al een tijdje aan het traden maar heb je nog geen gewenste resultaten behaald? Of wil je jouw trading kennis verbreden met extra begeleiding en onderdeel worden van een hechte behulpzame community? Word dan nu lid van DoopieCash Platinum!

Geef jouw trading skills een boost!

DoopieCash Platinum is de perfecte aanvulling op onze leerprogramma’s. Binnen dit membership ga jij live met ons traden en word je dagelijks (met uitzondering van zon- en feestdagen) voorzien van content & koersupdates. Onze missie binnen Platinum is dat wij het concept prijsactie zo duidelijk mogelijk overbrengen, zodat jij hierop kunt handelen. Ook krijg je toegang tot onze interactieve chat voor al jouw vragen en feedback op jouw technische analyses.
Met DoopieCash Platinum vergroot jij gegarandeerd jouw trading kennis en maak je meer en betere winstgevende trades.

Wat kun je verwachten van DoopieCash Platinum?

Het DoopieCash Platinum membership is een afgesloten sectie binnen Discord waar jij toegang krijgt tot alle exclusieve chatkanalen. Binnen deze kanalen geniet je van dagelijkse inzichten & content vanuit DoopieCash en ervaar je de gemoedelijke sfeer van een behulpzame community.

Meer info

1. Platinum in Discord

Om te beginnen krijg je toegang tot DoopieCash Platinum in Discord.
Zodra jouw aanvraag verwerkt is, krijg jij toegang tot alle bovengenoemde rubrieken.

2. Platinum live + recap

Tweewekelijks op zaterdagmiddag om 13:00 uur is er een Platinum live sessie. In Platinum live kijk en luister je mee met Mike & Vincent. Je leert hoe ze live de charts analyseren en speuren naar trades op dat moment. Berry en Chris joinen regelmatig de live sessies om ook hun kijk te delen.

Kun je er op zaterdagmiddag niet bij zijn? Geen zorgen! de live sessies zijn tot 48 uur terug te kijken. Daarnaast is er op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 uur een recap, waarin we alles nog een keer bespreken en live naar de huidige prijsactie kijken.

3. Dagstart

In de weekenden waarin we geen Platinum live hebben, voorzien we je van een uitgebreide dagstart video. In deze video laten we zien hoe jij de dag het beste kunt voorbereiden en hoe jij jouw plan voor de dagen erop kunt voorbereiden.

4. Start van de week + recap

Iedere maandag trappen we de week af met een video. In deze video blikken we terug op de afgelopen week. Wat is er gebeurd en wat hebben we geleerd? Aansluitend voorzien we iedereen van de planning van de nieuwe week met wat er op het programma staat en wat je allemaal kunt verwachten.

5. Weekupdate BTC/ETH

Wekelijks posten wij in de vorm van een video de weekupdate van Bitcoin en Ethereum.

6. Platinum Deep Dive Video

Iedere vrijdag gaan we in de Platinum Deep Dive video uitgebreid in op 1 van de vele technische aspecten van het traden. We laten veelvuldig voorbeelden zien, zodat jij dit zo goed mogelijk kunt toepassen binnen jouw eigen strategie.

7. Price in action

In het “Price in action” kanaal worden analyses gepost waarin zo veel mogelijk prijsactie inzichten worden gedeeld. Inzichten met betrekking tot backtests, prijsactie, risicomanagement, gainen, verliezen, entries bepalen, stoploss bepalen etc..

8. De denktank

Emotie & psychologie is een van de belangrijkste aspecten in het leren traden. In de denktank krijgt het mentale stukje extra aandacht.

9. Platinum Huiswerk

Elke week krijg je binnen Platinum een huiswerk opdracht die je voor jezelf kunt uitvoeren op de chart. Later in de week voorzien we je van content waarin we de huiswerk opdracht uitwerken en uitleggen.

10. Super Seminar

3 keer per jaar organiseren we in Platinum de Super Seminar. De Super Seminar is een livestream waarin we 1 specifiek onderwerp binnen het traden van A tot Z uitwerken in een ±3 uur durende uitzending.

11. DoopieCash Radio

Binnen de Platinum sectie in Discord hosten we op willekeurige momenten in de week “DoopieCash Radio”. Binnen DoopieCash Radio gaan we praten over de prijsactie van dat moment en allerlei andere relevante onderwerpen van de week in kwestie. Als Platinum lid kun je in DC radio vragen aan ons stellen waar we direct op in zullen gaan. De radio sessies zijn altijd achteraf terug te luisteren.

12. Aandelen Rapportage

Eens per maand komen we met een uitgebreid verslag over een selectie aandelen en de waardebepaling ervan. Zaken als winst- en verliesrekening, dividend, outlook en de charts komen hierin aan bod.
Naast het rapport belichten we een toepasselijk onderwerp in het kader van portfolio management. Dus 2x maand een informatief stuk over de aandelenmarkt. Sparren over de inhoud kan in het Beleggers Square chatkanaal.

Wil jij je trading skills verbeteren? Start nu!

PLATINUM BRONZE

109
  •  
1 MAAND

PLATINUM GOLD

1095
  •  
12 MAANDEN

PLATINUM SILVER

599
  •  
6 MAANDEN

Ervaringen van onze leden

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the plane.