LEREN TRADEN

DoopieCash Platinum

Traden Membership

Ben jij al een tijdje aan het traden maar heb je nog geen gewenste resultaten behaald? Of wil je jouw trading kennis verbreden met extra begeleiding en onderdeel worden van een hechte behulpzame community? Word dan nu lid van DoopieCash Platinum!

Geef jouw trading skills een boost!

DoopieCash Platinum is de perfecte aanvulling op onze leerprogramma’s. In dit membership ga jij live met ons traden, word je wekelijks voorzien van updates van zowel Crypto als reguliere markten en proberen we het concept prijsactie steeds duidelijker te maken, zodat jij hierop kan handelen. Ook krijg je toegang tot onze interactieve chat voor al jouw vragen en feedback op jouw technische analyses.

Met DoopieCash Platinum vergroot jij gegarandeerd jouw trading kennis en maak je meer en betere winstgevende trades.

Wat kun je verwachten van DoopieCash Platinum?

Het DoopieCash Platinum membership is een afgesloten sectie binnen Discord waar jij toegang krijgt tot alle exclusieve chatkanalen. Binnen deze kanalen ervaar je persoonlijke aandacht en begeleiding bij jouw trades vanuit het team van DoopieCash.

Meer info

1. Platinum in Discord

Om te beginnen krijg je toegang tot DoopieCash Platinum in Discord.
Zodra jouw aanvraag verwerkt is, krijg jij toegang tot alle bovengenoemde rubrieken.

2. Platinum live + recap

Tweewekelijks op zaterdagmiddag om 13:00 uur is er een Platinum live sessie. In Platinum live kijk en luister je mee met Mike & Vincent. Je leert hoe ze live de charts analyseren en speuren naar trades op dat moment. Berry en Chris joinen regelmatig de live sessies om ook hun kijk te delen.

Kun je er op zaterdagmiddag niet bij zijn? Geen zorgen! de live sessies zijn tot 48 uur terug te kijken. Daarnaast is er op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 uur een recap, waarin we alles nog een keer bespreken en live naar de huidige prijsactie kijken.

3. Start van de week + terugblik

Iedere maandag trappen we de week af met een video. In deze video blikken we terug op de afgelopen week. Wat is er gebeurd en wat hebben we geleerd? Aansluitend voorzien we iedereen van de planning van de nieuwe week met wat er op het programma staat en wat je allemaal kunt verwachten.

4. Weekupdate BTC/ETH

Wekelijks posten wij in de vorm van een video de weekupdate van Bitcoin en Ethereum.

5. Portfolio check

Je bent maandelijks in de gelegenheid om jouw portfolio te laten checken of te laten voorzien van feedback.

6. Price in action

In het “Price in action” kanaal worden dagelijks, met uitzondering van het weekend, technische analyses gedeeld waarin je van zo veel mogelijk prijsactie inzichten wordt voorzien. Inzichten met betrekking tot prijsactie, risicomanagement, gainen, verliezen, entries bepalen, stoploss bepalen etc.

7. De denktank

Emotie & psychologie is een van de belangrijkste aspecten in het leren traden. In de denktank krijgt het mentale stukje extra aandacht.

8. Maandrapport

In het maandrapport brengen we verslag uit van de voorgaande maand en lichten we de belangrijkste situaties van de betreffende maand nog eens uit.

9. Backtests

In dit kanaal vind je interessante prijsgebieden, waar technisch gezien nog een terugtest te verwachten is.

10. DoopieCash Radio

Binnen de Platinum sectie in Discord hosten we op willekeurige momenten in de week “DoopieCash Radio”. Binnen DoopieCash Radio gaan we praten over de prijsactie van dat moment en allerlei andere relevante onderwerpen van de week in kwestie. Als Platinum lid kun je in DC radio vragen aan ons stellen waar we direct op in zullen gaan. De radio sessies zijn altijd achteraf terug te luisteren.

Wil jij je trading skills verbeteren? Start nu!

PLATINUM BRONZE

109
  •  
1 MAAND

PLATINUM GOLD

1095
  •  
12 MAANDEN

PLATINUM SILVER

599
  •  
6 MAANDEN

Ervaringen van onze leden

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the Key.