LEREN TRADEN

DoopieCash Platinum

Traden Membership

Ben jij al een tijdje aan het traden maar heb je nog geen gewenste resultaten behaald? Of wil je jouw trading kennis verbreden met extra begeleiding en onderdeel worden van een hechte behulpzame community? Word dan nu lid van DoopieCash Platinum!

Geef jouw trading skills een boost!

DoopieCash Platinum is de perfecte aanvulling op onze leerprogramma’s. Binnen dit membership ga jij live met ons traden en word je dagelijks (met uitzondering van zon- en feestdagen) voorzien van content & koersupdates. Onze missie binnen Platinum is dat wij het concept prijsactie zo duidelijk mogelijk overbrengen, zodat jij hierop kunt handelen. Ook krijg je toegang tot onze interactieve chat voor al jouw vragen en feedback op jouw technische analyses.
Met DoopieCash Platinum vergroot jij gegarandeerd jouw trading kennis en maak je meer en betere winstgevende trades.

Wat kun je verwachten van DoopieCash Platinum?

Het DoopieCash Platinum membership is een afgesloten sectie binnen Discord waar jij toegang krijgt tot alle exclusieve chatkanalen. Binnen deze kanalen geniet je van dagelijkse inzichten & content vanuit DoopieCash en ervaar je de gemoedelijke sfeer van een behulpzame community.

Probeer Platinum voor 7 dagen met onze Platinum Weekactie!

Ben je nieuwsgierig naar Platinum en wil je ervaren of het bij jou past? Pak dan nu je kans! Voor slechts €27,- bieden we je een hele week lang toegang tot ons Platinum membership. Hiermee krijg je volledige toegang tot alle exclusieve content, zodat je echt kunt ervaren hoe het is om lid te zijn. Aanmelden kan van 19 februari t/m 26 februari 2024.

Wat krijg je tijdens de Platinum Weekactie?

Wees snel want deze actie is slechts geldig voor een beperkte tijd!

Aanmelden voor de weekactie is niet meer mogelijk.

❗ Belangrijk om te weten:

Meld je vandaag nog aan voor de Platinum Weekactie en ervaar het zelf.

Aanmelden voor de weekactie is niet meer mogelijk.

1. Platinum in Discord

Om te beginnen krijg je toegang tot DoopieCash Platinum in Discord.
Zodra jouw aanvraag verwerkt is, krijg jij toegang tot alle bovengenoemde rubrieken.

2. Platinum live + recap

Tweewekelijks op zaterdagmiddag om 13:00 uur is er een Platinum live sessie. In Platinum live kijk en luister je mee met Mike & Vincent. Je leert hoe ze live de charts analyseren en speuren naar trades op dat moment. Berry en Chris joinen regelmatig de live sessies om ook hun kijk te delen.

Kun je er op zaterdagmiddag niet bij zijn? Geen zorgen! de live sessies zijn tot 48 uur terug te kijken. Daarnaast is er op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 uur een recap, waarin we alles nog een keer bespreken en live naar de huidige prijsactie kijken.