LEREN TRADEN

Leerprogramma Swingtraden

Leren Swingtraden

Swingtraden is een uitstekende manier om extra geld te verdienen zonder dat je er elke dag mee bezig hoeft te zijn.

Als je wilt leren traden dan kun je het beste starten met swingtraden. Omdat een swingtrade weken tot maanden kan duren heb je meer rust, minder stress en meer tijd per trade. Zo kun je op je gemak de informatie uit ons leerprogramma in de praktijk toepassen.

Leer traden & geld verdienen met swingtraden

In ons Leerprogramma Swingtraden leggen wij aan je uit wat je nodig hebt om te leren swingtraden en nemen wij je mee in onze effectieve trading methode. Deze methode hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd met als resultaat een stabiele en consistente succesratio op al jouw trades.

Na het volgen van het Swingtraden Leerprogramma kun je meteen aan de slag als swingtrader!

Wat is swingtraden?

Swingtraden is het kopen en verkopen van een asset op middellange termijn. Je houdt het aandeel minimaal een dag vast, maar het kan ook een paar weken duren voordat je het weer verkoopt.

Als swingtrader maak je trades op basis van technische analyse. Je kijkt naar steun en weerstand in de chart waarna je positie inneemt. Het doel hierbij is dat je de algehele trend leert herkennen en winst maakt door te profiteren van ‘swings’ binnen die trend. Je beweegt dus mee met de koers.

Swingtraden kan worden toegepast tijdens een uptrend, downtrend maar ook wanneer de markt zijwaarts beweegt.

Voordelen swingtraden

Ervaringen van onze cursisten

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022