Community Event

1 juli 2023 | Hudson Den Haag Zuid

Het tofste feest van het jaar!

Om terug te geven aan onze community organiseren wij elk jaar een spectaculair DoopieCash feest. Tijdens dit feest kun je gezellig connecten met like-minded mensen onder het genot van de lekkerste hapjes, drankjes en muziek. Wij zorgen ervoor dat het elk jaar weer een onvergetelijke avond wordt!

Bekijk hier de video van de afgelopen editie:
Video afspelen over Event 2022 Aftermovie
Bekijk hier de video van de afgelopen editie:
Video afspelen over Event 2022 Aftermovie
doopiecash-summer-event-2023

2023: Summer event

Het DoopieCash Community Event van 1 juli 2023 staat volledig in het teken van de zomer met tropical vibes, de lekkerste hapjes en drankjes en een te gekke DJ! Ook is er alle ruimte om het DoopieCash team te ontmoeten en mensen uit de community te leren kennen.

Wanneer? Zaterdag 1 juli 2023 van 20:00 tot 01:00 uur
Waar? Hudson Den Haag Zuid | Restaurant & Events
doopiecash-summer-event-2023
community-event-2023

Event Giveaways!

Deze zomer trakteren wij onze community-leden op hele toffe exclusieve giveaways! Heb jij tickets voor ons Summer Event van 1 juli? Dan maak jij automatisch kans op:

  • Een VIP upgrade tijdens het event waarbij je toegang krijgt tot het afgesloten VIP-gedeelte waar het hele DoopieCash team die avond te vinden is. Daar heb je alle kans om rustig met de DoopieCash teamleden te kletsen, samen een drankje te drinken en foto’s te maken. Let op: we geven 2×2 VIP upgrades weg. OP=OP
  • De welbekende en geliefde DoopieCash “Boeie dat account moet groeie” mok! Let op: we geven 25 mokken weg. OP=OP
Bovenstaande giveaways worden voorafgaand aan het event verloot op basis van de ticketbarcode. Elk ticket heeft een unieke barcode waarmee je 1 keer kans hebt. De datum van de loting zullen wij t.z.t. communiceren via ons Instagram account en YouTube kanaal.

En dat is niet alles: tijdens het Summer Event organiseren wij nog een hele grote giveaway! We verloten dan 3 keer een volledige dag traden met DoopieCash op kantoor!!! Je kunt dit zien als een exclusieve Super Seminar met het hele team waarbij je d.m.v. live coaching leert traden, al jouw vragen kunt stellen aan het team en DoopieCash beter leert kennen. Dit is dus jouw unieke kans om te leren van onze trading professionals en een betere trader te worden!

Deze giveaway zal worden verloot onder alle aanwezigen op het DoopieCash Summer Event.

Heb je nog geen tickets voor het event maar wil je wel kans maken op bovenstaande giveaways? Bestel dan snel jouw kaarten en zorg dat je er op 1 juli bij bent!

Inclusief hapjes en drankjes!

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker kunt feesten zonder zorgen. Daarom zijn ALLE hapjes en drankjes inbegrepen bij jouw ticket. Tijdens de hele avond kun jij dus onbeperkt genieten van de lekkerste hapjes en alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Bij binnenkomst worden Lazy Sunday Nachos met dips geserveerd. Daarna is er de hele avond onbeperkt keuze uit de volgende hapjes:

Tickets

De kaartverkoop voor het DoopieCash Summer Event 2023 is gestart!

Wil jij er zeker weten bij zijn? Bestel dan nu jouw Summer Event Tickets! De Early Bird Tickets waren na groot succes al binnen 12 uur uitverkocht. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk jouw reguliere tickets bemachtigt.

Alle tickets zijn inclusief onbeperkt hapjes en drankjes.

Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten (€1,- per ticket) en eventuele transactiekosten.

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the Flag.