LEREN TRADEN

Traden Leerprogramma's

DoopieCash Traden Leerprogramma’s en Cursussen

Wil jij winstgevend leren traden? Duidelijke uitleg? Om structureel succesvol te worden in traden is het belangrijk dat je de juiste kennis tot je neemt en ervaring opbouwt.

Je leert bij DoopieCash wat echt belangrijk is als je winstgevend wilt traden. Dus geen basis of allround cursus met veel onnodige onderwerpen maar 2 makkelijk te volgen en door ons zelf ontworpen trading systemen. In onze Traden Leerprogramma’s leer je deze winstgevende trading strategieën ook direct toe te passen in de praktijk.

De door ons ontwikkelde trading methodes hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd met als resultaat een stabiele en consistente succesratio op al jouw trades!

Meteen aan de slag met traden? Bekijk hieronder al onze cursussen, Traden Leerprogramma’s en coachingsessies.

DoopieCash Leerprogramma's

Gratis Crypto Cursus voor beginners

Hoe begin je met traden en hoe word je een goede (crypto)trader? In deze gratis DoopieCash Crypto Cursus voor beginners nemen wij jou mee in de wereld van cryptocurrencies. Wij leggen op een duidelijke manier uit hoe jij zelf kunt starten met traden. Ook als je nog geen kennis of ervaring hebt.

Na het volgen van deze cursus heb je de juiste kennis om praktijkervaring op te doen in het traden.

DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden
DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden
DoopieCash Gratis Cursus Crypto Traden voor Beginners
DoopieCash Leerprogramma Swingtraden
DoopieCash Leerprogramma Swingtraden

Leerprogramma Swingtraden

Als je wilt leren traden dan kun je het beste starten met swingtraden. Omdat een swingtrade weken tot maanden kan duren heb je meer rust, minder stress en meer tijd per trade. Zo kun je op je gemak de informatie uit ons leerprogramma in de praktijk toepassen.

In ons Leerprogramma Swingtraden leggen wij aan je uit wat je nodig hebt om te leren swingtraden en nemen wij je mee in onze effectieve trading methode. Deze methode hebben wij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd met als resultaat een stabiele en consistente succesratio op al jouw trades.

Na het volgen van dit leerprogramma kun je meteen aan de slag!

DoopieCash Leerprogramma Swingtraden

Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Wil je naast swingtraden ook leren daytraden en scalpen als een pro? Volg dan ons unieke Leerprogramma Daytraden & Scalpen.

Als daytrader probeer je dagelijks te profiteren van koersbewegingen op de financiële markten door aandelen gedurende de dag meerdere keren te kopen en verkopen. Je speelt hierbij in op kleine koersbewegingen. Daytraden kan heel winstgevend zijn maar vergt wel kennis, ervaring en de juiste mindset.

In ons Leerprogramma Daytraden & Scalpen laten we in verschillende modules zien hoe wij traden op lagere tijdframes en hoe jij dit ook kunt toepassen. We zijn zelfs een stapje verder gegaan en hebben een tool ontwikkeld waarmee je buiten het bijhouden van jouw trades, ook je complete setup trading strategie kunt meten zodat je leert wat je kunt finetunen.

DoopieCash Leerprogramma Daytraden en Scalpen
DoopieCash Leerprogramma Daytraden & Scalpen
DoopieCash Leerprogramma Daytraden en Scalpen

Wat anderen over onze Traden Leerprogramma's zeggen

Johan Schuurman
Johan Schuurman
02/03/2022
TOP! Goede cursus en begeleiding met veel extra's! ook de livestreams (3x per week) zijn leerzaam en handig!
Ryan Kamps
Ryan Kamps
01/03/2022
Korte cursus. Mocht op sommige stukjes iets duidelijker en wellicht een live voorbeeld. De cursus word ook niet echt geüpdate naar mijn idee. Voorderest prima strategie denk ik, ik ga ermee aan de slag.
Dorian
Dorian
17/02/2022
Swingtrade cursus aangeschaft omdat ik echt wel iets nodig had om te kunnen opstarten. Online is veel info te vinden, maar 90% is slechte informatie, dat maakt het net zo moeilijk! Tevreden van de cursus en van het swingtrade discord kanaal waar mensen elkaar kunnen helpen, daar leer je echt uit! in de cursus komt vanalles aan bod, maar wel als aparte hoofdstukken. Om de samenhang tussen deze hoofdstukken te zien had ik nog graag wat voorbeelden gezien van bijvoorbeeld 3 trades die ze doorlopen van a tot z. Dus vanaf het tekenen van de chart tot alles volledig instellen op Bybit, want dat laatste dien je zelf uit te zoeken momenteel.
mathiasvr
mathiasvr
16/02/2022
Elias Swaans
Elias Swaans
14/02/2022
Frank Jonk
Frank Jonk
11/02/2022
Luc Frencken
Luc Frencken
10/02/2022
Raimond Boom
Raimond Boom
10/02/2022
Super goede en informatieve cursus van DoopieCash aangeschaft en doorlopen en natuurlijk door de blijvende toegang meerdere keren de videos bekeken en haal er nog steeds punten uit. Nu de praktijk ervaring opbouwen..
Melanie Boogers
Melanie Boogers
09/02/2022
DoopieCash Platinum
DoopieCash Platinum
DoopieCash Platinum

DoopieCash Platinum

Heb jij onze Traden Leerprogramma’s gevolgd, praktijkervaring opgedaan en wil je jouw trades verder finetunen en betere winstgevende trades leren maken? Dan nodigen wij jou van harte uit om je aan te sluiten bij DoopieCash Platinum. Dit exclusieve membership is de perfecte aanvulling op onze leerprogramma’s. 

In dit membership ga jij live met ons traden, word je wekelijks voorzien van updates van zowel Crypto als reguliere markten en leggen we het concept prijsactie steeds duidelijker uit, zodat jij hierop kan handelen. Je krijgt daarnaast toegang tot onze interactieve chat voor al jouw vragen en feedback op jouw technische analyses. Hierdoor leer jij steeds beter traden.

Met DoopieCash Platinum vergroot jij gegarandeerd jouw trading kennis en maak je meer en betere winstgevende trades.

Leren traden met begeleiding: Traden doe je zo!

Heb jij na het volgen van onze Leerprogramma’s behoefte aan extra begeleiding? Of wil jij meteen winstgevend leren traden door middel van coaching door ons team? Meld je dan nu aan voor ons online groepstraject ‘Traden doe je zo’.

In dit groepstraject leer je traden onder begeleiding. Er is ruimte voor extra persoonlijke aandacht waardoor je op een laagdrempelige manier informatie en kennis over traden krijgt en dit meteen op de juiste manier leert toepassen in de praktijk. 

De sessies zijn geschikt voor startende traders of traders die vastlopen in hun leertraject.

Video afspelen over DoopieCash Traden doe je zo

Mail ons je vraag

    Please prove you are human by selecting the house.